Automatiska dörrar

Gör det enkelt för dig med bekväma och tillförlitliga in- och utpasseringar genom automatiska dörrar/dörrsystem. Automatiska dörrar gör det smidigt på många sätt, men framförallt är våra dörrar handikappanpassade!

Våra slagdörrsöppnare kan anpassas till många typer av dörrar! De passar väl in i olika miljöer både inne och ute. Öppnarna är mycket lämpliga att använda såväl vid utbyte som vid nyinstallation. Bland våra kunder finns fastighetsbolag, landsting, kommuner, fastighetsägare, restauranger, butiker, hotell, fastighetsförvaltare och industrier. Vi kan också hjälpa dig göra ditt hem handikappanpassat med automatiska dörröppnare till ditt boende, garage eller liknande. Vi öppnar dina dörrar – oavsett bransch eller vem du är.

Med lång erfarenhet av allt inom skjutdörrs-, slagdörrs- och karusellautomatik jobbar vi för att göra dig som kund nöjd. Vi har även elbehörighet för att utföra all elinstallation tillhörande dörrautomatiken.

Varför automatiska dörrar?

Att göra sin miljö ergonomisk och anpassad till alla är viktigt för trivsel och funktionalitet.
Automatiska dörrar gör att du sparar både tid och energi. Framförallt är de handikappanpassade och gör det möjligt för alla att ta sig fram på samma villkor.

Har du frågor – kontakta oss gärna!